Ipari mosóberendezések

VANDRAS Kft. képviseli  Magyarországon a német  ZIPPEL  céget, mely öt évtizede gyárt ipari mosó berendezéseket és komplett mosó rendszereket.

A technológia alkalmazható a néhány mm nagyságú fém, műanyag és egyéb alapanyagú alkatrészektől a különböző célú hordókon és tartályokon át, a 10-15 m-es egységek zsírtalanítására, olajmentesítésére, gyártmányokból történő forgácsok eltávolítására.

Hordók mosása

Ariane rakéta alkatrészeinek tisztítása

A mosóberendezéseink által megtisztított munkadarabok megfelelnek a legszigorúbb tisztasági követelményeknek, úgy azok felületén, mint a különböző bemélyedésekben, furatokban, vagy a nehezen megközelíthető sarkokban is.

A szabadalmaztatott ZUT (Zippel-Umluft-Technik) következtében a kilépő levegő semmiféle káros összetevőt nem tartalmaz.  A megtisztított és megszárított levegőt  max. 12 %-os nedvességtartalommal a tisztítókamrákba visszavezetjük.
A hőcserélőn keresztül visszanyert hőt a lúg- és öblítőtartályok fűtésére használjuk.
Ezzel energiát takarítunk meg és megkíméljük a környezetet is.

Sűrített levegős tisztítás

Kamrás mosógépek

Futószalag rendszerű mosás

Merítő technológiával kiegészített mosás

A mosóberendezéseink által megtisztított munkadarabok megfelelnek a legszigorúbb tisztasági követelményeknek, úgy azok felületén, mint a különböző bemélyedésekben, furatokban vagy a nehezen megközelíthető sarkokban is.

A szabadalmaztatott ZUT (Zippel-Umluft-Technik) következtében a kilépő levegő semmiféle káros összetevőt nem tartalmaz. A megtisztított és megszárított levegőt maximum 12 %-os nedvességtartalommal a tisztítókamrákba visszavezetjük.

A hőcserélőn keresztül visszanyert hőt a lúg- és öblítőtartályok fűtésére használjuk. Ezzel energiát takarítunk meg és megkíméljük a környezetet is.

Négy kontinensen megtalálható referenciáink

(pl. Ariane-rakéta program, Thysen, Philips, MAN, Bosch, BMW, Opel, Volkswagen, Volvo, Saab, Daimler Chrysler, stb. ) mellett több magyaroszági üzemben működnek berendezéseink, melyek közül megemlítenénk például a magyarországi Audi gyár győri üzemét, a FESTO budapesti gyárát, illetve a japán Denso cég székesfehérvári gyárát.

Főbb szakmai címszavak: ipari mosás; ipari tisztítás; alkatrészek mosása; alkatrészek tisztítása; olajmentesítés; zsírtalanítás.